Bij het starten van een bedrijf komt veel kijken. Behalve alle zakelijke verplichtingen heeft uw bedrijf ook een 'gezicht' nodig. Een passend, herkenbaar logo en bijbehorende huisstijl geven u bedrijf de juiste uitstraling. Aangedikt helpt u graag bij het realiseren van uw uitstraling, voor een aantrekkelijke prijs voor de startende ondernemer.

Ontwerp logo en huisstijl
Het realiseren van uw huisstijl begint met een passend logo. Rekening houdend met uw wensen en smaak maken wij een aantal conceptlogo's. Vanuit hier gaan we stap voor stap naar ons einddoel; een logo waar u en wij ons goed bij voelen. Rond uw logo gaan we op zoek naar de juiste kleuren, lettertype en afbeeldingen die samen uw huisstijl maken. Deze huisstijl kan toegepast worden zover u wilt. 

Website
In deze tijd is een bedrijfswebsite niet meer weg te denken. Uw website is de ideale plek om potentiële klanten enthousiast te maken over uw werk. Bij ons een website laten maken is betaalbaar en kan zo mooi en ingewikkeld als u zelf wilt. 

Extra

Naast uw huisstijl en de website is ons doel u het totale plaatje rondom uw bedrijf aan te kunnen bieden. Dankzij onze contacten in de reclame- en drukwereld kunnen wij behalve drukwerk ook tussenpersoon zijn bij de realisatie van bijvoorbeeld kleding-, auto-, of gevelreclame. Wij helpen u met bedenken en ontwerpen van de belettering en zorgen voor een mooie uitstraling of reclamecampagne. 

Voor de startende ondernemer kunnen we een mooi
starterspakket samen stellen; Alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te laten zien, in één pakket, voor een aantrekkelijke prijs.